taki small zarcik :diabelski_usmiech
Nie wiesz co kupić na prezent, zajrzyj tu a na pewno coś
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PiratkaA co się stało z tymi uszami że opadły ?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Arek, już nie pamiętam kiedy się tyle uśmiałam :lol: :lol: :lol:
pozytywnie oczywiście :P :wink::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Piratka, no fakt,kolega DANIEL1987, z tematem trafił w 10-tke-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Gość
do meksyku to bym sam polecial, tam sa latynoski :P
Zamieszczone przez PiratkaA co się stało z tymi uszami że opadły ?
tak sobie przypomnialem jak kiedys jednej z dziewczyn kupilem seksowna bielizne, to nie byl najlepszy wybor, wszystko zalezy od tego na jakim etapie jestescie, chociaz jak juz ja chcesz na inny kontynent wyslac.. , ale w sumie to normalne.
Uniewersalne rzeczy sie sprawdza, ale trzeba pomyslec co lubi, o czym mowila i niesmialo pragnie, moze cos Ci zaswita, a jak niesodzianka nie jest najwazniejsza to idz na latwizne i zabierz ja na kupowanie sobie prezentow tylko nie do Versace czy Gucciego.
Komentarz
-
zajrzyj tutaj http://www.prezentdladziewczyny.com/
napisz coś więcej o pannie, co lubi itp
ja np lubię praktyczne rzeczy, które używam często :P
a jakaś perfuma :?: kredki, szminki... :idea: :lol:
Komentarz
-
-
Gość
-
Gość
Zamieszczone przez abstinentim więcej tym lepiej
Dobrej nocy wszystkim.
Komentarz
-
Hmmm.... jak już bielizna to taka dla niej, bo Wy tu wszyscy kupujecie sobie a nie Kobiecie :P http://www.bielizna.miran.com.pl/ zaglądnij są i koszulki i szlafroki coś ładnego i delikatnego można wybrać :wink:
Ładny zegarek na rękę też jest dobrym pomysłem jak ktoś lubi zegarki
Komentarz
-
-
Staż moze mam nie wielki, ale jest kilka uniwersalnych prezentow, ktore zawsze zadowola moja kobiete.
Poniewaz nie trafiam z kolorami blyszczykow, rodzajami pomadek i innych - kupuje bon na jakas tam kwote do Sephory - ona ma znizki, to pozniej jeszcze sobie z nich korzysta.
Poniewaz nie wiem, jakiej bizuterii jej na ogol brakuje ( jak dla mnie to zadnej ) ide do Kruka/Apartu i rowniez kupuje bon na okresolona kwote - pozniej moja Kama sobie sama to jakos rozdysponowywuje.
Poniewaz z bielizna jest jak z samochodem, kobiety potrafia ja dlugo wybierac ( no chyba ze tylko moja tak ma ) robie jakas karte podarunkowa w edytorze grafiki, drukuje na kolor, podpisuje sie, wpisuje kwote jaka ma do rozdysponowania ze sponsorem i daje jej limit 100 km po miescie z osobistym szoferem - czyli mna.
Ponadto miala ambe na serie urzadzen RTV AGD Remingtona - wiec dostala na ostatnia gwiazdke suszarke, ktora jakies tam aloesy sresy wyrzuca podczas dzialania, a teraz dostaje prostownice do kompletu. Juz marudzila cos o jakichs komplecie do krecenia wlosow z tejze serii.
Do tego dorzucic nalezy wlasnie "misiowe" szlafroki, kaputki i takie tam. Koszule nocne, bo to dobrac to nie problem.
Portfela nie daje, podobnie skarpet, bo sam sie wkurw...zam jak mi ktos probuje portfel zmieniac, nie wazne jakby sie nie rozpadal - kwestia sentymentu. Skarpety to ogolnie masakra.
Odnosnie ciuchow - nie ryzykuje i nie zamierzam, niech sobie sama je kupuje Bo jak kupie cos nietenteges to zaraz leca teksty, ze probuje ja zmieniac :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Temat zajebiaszczy :twisted:
Tyle , że to co najciekawsze umilkło :evil:
Niech kobiety wypowiadajsie w tym temacie bo to chodzi o prezent dla Pani a nie Pana :lol Prezenty trzeba robić uniwersalne , ja np. dla swojej babki kupuje w tym roku telewizor :lol:
Myk w tym jest taki , że to ja będę z niego więcej korzystał niż ona , ale prezent będzie jej :lol:
Panowie trzeba brać pod uwage takie rzeczy , które i nam się przydadzą
Np. dla tych co lubią w kuchni podłubac - kupcie zajebiaszcze garnki , patelnie etc.
Dla tych co lubią dobrą muzyke - kupcie coś w ten deseń co i Wam się podoba
Perfumy - wiadomo.
Sexi bielizna - nie taka która ma się jej podobać , to ona ma się Wam podobać.
Itd itd itd itd :roll: :wink:
A może koleżanka marlena, i Piratka, powiedzą jakiego prezentu oczekują i co najbardziej Wam odpowiada?Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
oolsztyniak, no ok, ale w prezentach jakie dajemy o to chodzi, zeby nie byc egoista :P
Moja kobieta podoba mi sie w kazdej bieliznie, byleby nie kupowala mamuskowych majtek - ale do tego jeszcze bardzo daleko :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wrozeby nie byc egoista
przecież ona też będzie z tego korzystała
Egoistą byłbyś gdybyś kupił sobie całą instalacje CA i dał jej w prezencie mimo , że ona nie ma samochodu :lol: :wink:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
oolsztyniak, nie zrozumiales mnie
Po prostu kupujesz prezent bardziej pod siebie :P Owszem, bedzie korzystala, ale jak sam zaznaczyles - Ty czesciej :twisted: No, ale grunt ze cwana z Ciebie bestia
Ja swojej daje pelna wolna wole - odplaca mi sie tym, ze chyba ( kurde oby! ) przyczyni sie w znaczym stopniu, ze bede mial columbusaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakA może koleżanka marlena, i Piratka, powiedzą jakiego prezentu oczekują i co najbardziej Wam odpowiada?
Pod choinkę, prezent dla mnie kupuje córka z mężem, gdzie 8latka ma zdanie decydujące :lol: i odwrotnie, razem z córką kupujemy prezent tacie
oolsztyniak, haaa... z tym TV to masz rację bardzo przydatny prezent Tak samo jak laptop, który dostałam na mikołaja :lol: Zawsze można powiedzieć, że jest "moje" ....a i tak nic to nie zmienia :lol:
A w tym roku chcę pod choinkę Q7 albo X5 nie musi z kokardą :wink: w kolorze czarnym i pełnym pakietem wyposażenia :szeroki_usmiech ... i roczny zapas paliwa :lol: ....takie mam skromne wymagania
Komentarz
-
-
marlena, kurde , ciężko sprostać Twoim wymaganiom :shock:
Ale konkretna z Ciebie babka , wiecz co chcesz
Zamieszczone przez misiek^wroPo prostu kupujesz prezent bardziej pod siebieZamieszczone przez marlenatym TV to masz rację bardzo przydatny prezent
Ja za to dostane pewnie mixer i zmywarke bo stara umarła i naprawa przewyższa jej wartość :lol:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz